Swinousje! - Prosit.

På fredag bär det iväg mot Wallanders hood Ystad. Jag ska vara underhållningsansvarig på en bussfärd från Stockholm med diverse gammalt Svitenfolk ombord. I Ystad hoppar vi sedan på M/S Polonia där en väldigt intressant pokerturnering kommer att äga rum. Inte nog med att jag får spela mot bekanta, två av dem är dessutom Svenska Mästare nu för tiden. Respekt. 

Polen har jag aldrig varit i, och lär nog inte kliva av båten i Swinousje [schuoîníuschtcj¨ä] nu heller. Skit samma, det blir en kul resa med turre, casinospel och kanske lite tvångskaraoke. Mitt spel är på topp just nu, så med lite röta kanske man kommer hem rikare. PlayCherry har dessutom slängt in en pokerresa till Makedonien till de som placerar sig topp tre. Det ska man väl kunna klara med alla Svitenfiskar ombord...

Om någon blir sugen på att hänga med nu så är loppet inte alls kört. Hör av er till mig så får ni åka med bussen. Ni får gärna komma med tips på hur man underhåller på en buss också. Bingo anyone? ;)

/HeFo


   

Kommentarer
Postat av: Anders Lundgren

Nice bild av dig i poolen.

Du verkar ju ha det riktigt bra. Det gläder mig.

Hoppas nu att du kommer hem rik och glad från din resa i österled.Önskar en fattig man i E-län.

2008-09-02 @ 15:33:36
Postat av: HeFo

Där dök du upp igen! Kul att se några rader från dig. Skicka mig ett mail på helena.forsell@entraction.com så håller vi kontakten.Kram!

2008-09-02 @ 18:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback