Ett år...

Ett underbart år har passerat. Ett år av glöd, kompromisser, trygghet, värme och kärlek. Aldrig har mitt hjärta gett och fått så mycket, och aldrig har jag varit så säker och tillitsfull inför framtiden. Varenda dag vi är tillsammans känns för kort, och varje sekund isär känns som en evighet. Du har gett mig den familj jag saknat, och hålet i mitt hjärta är ett minne blott. Jag älskar mig själv när jag ser på dig. Tack för allt du är, och för allt du ger oss.
   
För ett år sedan i förrgår, den 26 december 2007, lovade vi varandra ett underbart liv tillsammans. Det livet har just börjat, och ingenting gör mig lyckligare än drömmen om att bli gammal med dig.


You rock my world baby! Tack för de vackra rosorna.../Din Helena


Bilder från kryssningen

Ni hittar dem allihop här i Åsas blogg. Det blev väldigt många på mig. Men det är klart, svårt att undvika ett så vackert motiv...
Skumpan flödar som alltid när Potraiser är i farten...


Älskling och Bison

Mackos myntinkast tittar fram under den fina loggan...Jag gratulerar vinnaren Franke med en vampyrpuss...


Mina omtalade "hotpants" som egentligen bara är shorts.

 

Jag kommer att sammanfatta min underbara jul om ett tag när jag hittar ro att skriva lite...

/HeFo


Årets partaj?

Blev just inbjuden till årets fest på Facebook. På scen: Balsam Boys, D-Flex och Camilla Brinck. DJ är kvällen till ära Linda Rosing. Någon som är sugen? Själv skulle jag nog hellre onanera med en osthyvel.

Jag vet att jag suger på att uppdatera den här bloggen, men vafan det är mycket att göra innan jul! :)

Vill i alla fall uppmärksamma Franke som vann Sviten Deepstack Cruise i helgen. Helt enkelt världsklass som vanligt på Team Potraiser.Ikväll är det julbord. Håll i hatten!/HeFo 

Finnkampen redan förlorad

Jag fick en ny kompis i torsdags. Under hela min pubertet så tyckte jag synd om mina kompisar som kämpade mot acne och blämmor, medan jag själv mirakulöst kom undan. På gamla dar räcker det med lite godis eller sprit så poppar de upp mitt i trynet! Hela helgen har jag slagits, klämt och prövat olika myter som tandkräm och aloe vera för att tukta monstret på kinden. Tack gode gud för bra foundation och täckstift. 

Dö!!!

 

/HeFo