En fixarhelg

Rätt skönt ändå med söndag när man känner att man harfått saker gjorda under helgen. Man har inte lika mycket ångest inför arbetsveckan då. Igår hade vi en trevlig och blandad dag. Först en snabbis hem till mamma och Bosse. Mamma var så överväldigad och glad över rosorna jag skickat till henne på fredagen. Att hon är så ovan att få oväntade presenter av oss barn säger mycket om hur vi stressar oss igenom livet och tar allting för givet.

Täby Centrum i all hast för att inhandla presenter till Anders systerdöttrar som fyllde år, och sen in på Stadium för att fixa nya jympaskor till Amanda. Skönt att hon är förbi den rosa perioden nu, det blev ett par tuffa i silver/blå. Borde göra några pretentiösa Kieslowski-filmer om Amandas barndomsfaser. Den rosa filmen om prinsessor och hästar, Den blå filmen om självinsikt, och sen runt tonåren Den svarta filmen om att vara missförstådd.

Födelsedagskalas hemma hos Anna-Karin och Kalle i Enebyberg på lördagen med mycket barn, tacos och surr. Sen var vi alla rätt trötta, så det blev en väldigt lugn kväll.

Idag har vi varit sjukt duktiga och varit i Bromma med grovsopor, och hela helgen har vi fixat lite smått. Anders har tvättat precis alla kläder, kan inte minnas när allt var rent senast. Jag har plockat och rensat och Amanda har hjälpt till. Så då unnade vi oss lite gåslever som en del av TV-middagen. Fint ska det vara.

Nästa helg bär det ut på havet igen. Tänkte vinna PAF-turneringen. Wish me luck...

/HeFo


Kommentarer
Postat av: alexandra

jösses!
:)

2008-01-27 @ 22:50:04
Postat av: HeFo

I know! Tänkte på dig precis. Boka tisdag kväll om du kan, jag ringer dig i morgon.

Puss!

2008-01-28 @ 00:02:11
Postat av: ason

gl

2008-01-28 @ 14:51:09
Postat av: Ma

I wish you luck!! Älskar dig!

2008-01-30 @ 20:25:10
Postat av: HeFo

Tack ason lilla mamma. Var i fin form igår och vann lite pengar så det bådar gott.

Kram!

2008-01-31 @ 10:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback