Brittiska strutsar?

Tog bort ett inlägg efter att ha fått upphovet dementerat. Kändes skönt.

Lägger in en bild på en dvärg som badar istället./HeFo


Poker, poker, poker

Nu känns det som jag vill satsa lite igen. Spelet går upp och ner, och faktum är att jag numera klarar mig bättre på cash game än turneringar. Förr i tiden var det tvärtom, men jag har ju haft ett ganska långt uppehåll från nätpokern, så jag känner mig fram. Hittills har det gått sådär, ligger plus minus noll.

Kom gärna in och spela lite med mig! Kontakta mig om ni vill ha information om erbjudanden innan ni registrerar er.Den 6-7 december bär det iväg till Tallinn igen för årets finalomgång av Pokerfinnkampen. Suget att spela live är rätt starkt just nu, och denna turnering ligger mig ju extra varmt om hjärtat eftersom jag varit på varenda deltävling och känner de flesta "stammisarna". Skicka ett mail om ni vill hänga med, jag har koll på bra prispaket och detaljer. 

Bilder från tidigare Finnkamper:


Ilari Sahamies dök upp förra året, hyfsat nykter...


Klassisk bild på Gia


Stammis i Tallinn - Olli Kokko


Även doldisar som herr Ramström har varit med...


Jörgen, Abbe, Bison (med brillor!) och Kovac aka Mr. Minttuu

Förresten, måste även länka till den fantastiska dokumentären från förra helgens pokerturnering som Johan "Janne Josefsson" Kretz knåpade ihop. Spinal Tap goes Västerås. Copyright Kretz såklart.

/HeFo


Haven't you heard?

B-b-b-b-b-b

Bird bird bird

The bird is the word. I huvudet. Hela dagen.

 


Idag fyller min lilla flicka 10 år. I morse väckte vi henne med glass och frulle på sängen. Bengan hade kommit på en lysande idé på present som blev otroligt uppskattad. Amanda ska få gå in i en studio och spela in en egen skiva. Just nu lutar det åt en ny version av "Good girl gone bad" med Rihanna. Får hoppas att det inte ligger någon sanning i den titeln...

Lägenheten är just nu fylld av 10-åriga tjejer som kollar Idol, pratar om killar och poppar popcorn. Alla ska sova över. Balkongen är en trevlig tillflyktsort, trots att det regnar. Bengan och Micke (Amandas far) var här och tog hand om matlagningen och allt bestyr i köket. Bengans tårta var en stor succé. Tur att man har karlar som ställer upp och fixar allt. Amanda fick ett Nintendo DS av mig och Micke, så nu får man väl aldrig kontakt med henne mer...

En underbar kväll, och tjejerna är jättesnälla. I morgon när alla har gått hem bär det iväg till Västerås och det extremt prestigefulla turneringen Valterego Invitational. Rapport därifrån kommer givetvis!

Grattis mini-me, jag älskar dig!

Tack B för allt stöd och ditt tålamod idag. Du kommer få så mycket pussar i morgon!

Bird is the word.

/HeFo


The owls are not what they seem

Hade en riktig feberdröm i natt, fast jag inte har feber. Hela tiden upprepades frasen "There's a sexual sadist in the shape of a fly on the counter..." Väldigt Twin Peaks.

Jag sov gott och länge i alla fall, trots att jag inte hade någon trygg axel att andas på. Bengan sov hemma i natt så att vi skulle få lite plats att sova ut. Vi måste skaffa större säng snart. Man vill ju kunna sova gott och ändå tillsammans.

Fyra skojiga saker att se fram emot i veckan, alla roliga på olika sätt.

Onsdag: Vinprovning med Bengis vänner.
Fredag: Tjejparty med övernattning, mini-me fyller 10 år. Hoppas jag får vara med på ett hörn och sjunga karaoke, snacka killar och poppa popcorn. :)
Lördag: Det prestigefulla Valterego Invitational i Västerås. Ska bli fantasitskt trevligt, och många favoriter dyker upp.
Söndag: Tårta och fika hemma med hela familjen.

Hoppas hinna träffa Puffster i veckan också, det blev ett alldeles för snabbt möte i söndags på brunchen. Det skulle ju flaxas runt på fotboll och till farsor... men snart får vi lite mer tid gumsan.

Förresten, någon som kan tipsa om ett nytt jobb till mig?

/HeFo