Det går bra nu...

Idag hände det. Vi gick äntligen live med Bingo på Entraction. Jag har svettats med det här projektet länge, och det är med blandade känslor jag nu konstaterar att halva Finland är inne och spelar! Lättad att releasen har funkat smidigt och lite rädd att något ska hända. Men nu ser det riktigt bra ut! Vår första bingopartner är alltså en finsk sajt som varit med oss länge med poker och casino.

Välkommen in!

Registrera ett konto och ange koden BingohuoneNew så får du €5 att spela för på ditt Bingokonto.

Den här entusiasmen efter bara några timmar är verkligen över förväntan:We made it! Tack Björn, Kasper, Mackanx2, Masse, Pablo, Sam, Linda, Oskar, Ali, Peter, Rosie, Göran, Pinnen, Christian och alla andra på Entraction som har kämpat med projeketet!

/HeFo

Finanskris?

Jag vet inte hur hårt krisen och räntesmällarna har drabbat just den här mannen, men han föredrar tydligen att klä sig i ridbyxor och ridstövlar när han tar med sin familj till ICA Stocksund för att handla. Fascinerande. Verkar vara något slags grevskap jag bor i för tillfället. Det skulle inte förvåna mig om han tvingar sin Blondinbella-kopia till dotter att kalla honom "Översten".Nä, jag säger som Mårten... skönt att resten av världen äntligen har kommit ikapp./HeFo 

Such a perfect day

Hela helgen har faktiskt varit närmast perfekt. Fredagen bjöd på spel och en hel lokal fylld av favoritmänniskor på Sviten Social Club. Åkte ur turneringen rätt snabbt, men det gjorde absolut ingenting när man fick hänga med gamla gänget. Dessutom dök Anders kusin och Adde upp, så då blev samlingen ännu trevligare.

I lördags var jag och Anders hemma hos Monica och Anders i Brottby på middag. En helt underbar familj, inklusive dottern Camilla, hennes bror Peter och hunden Theo. Förrätten hade vi med oss - Gåslever på bröd med rödlöksmarmelad och fikonmarmelad. Monica hade gjort lammstek till varmrätt. Som grädde på moset blev det sällskapsspel och ost efteråt, och tjejerna gick segrande ur striden naturligtvis. Åtskilliga flaskor vin och mycket varma diskussioner. 

Tack familjen Sjögren för en trevlig kväll!

Kan man avsluta en helg bättre än att äta brunch på Bockholmen och avrunda kvällen med kinapoker? Jag förstår vad du pratar om när du snackar om höstens färger baby... det är vackert.


Lövfylld allé på Bockholmen (foto: Andreas Sjövik)


Cagney & Lacey på väg till brunchen (foto: Andreas Sjövik)


Kommer förmodligen att bli ett bra skivomslag en dag... "Anders Bengtsson tolkar Wreesvijk"
(foto: Andreas Sjövik)


Adde i märklig höstpose


Fan vill du??! (foto: Andreas Sjövik)

Tack alla för en kanonhelg!

Dagens låttext är ju given... (ladda ner originalet om ni gillar den, den andra suger!)

Just a perfect day,
Problems all left alone,
Weekenders on our own.
It's such fun.
Just a perfect day,
You made me forget myself.
I thought I was someone else,
Someone good.

Oh it's such a perfect day,
I'm glad I spent it with you.
Oh such a perfect day,
You just keep me hanging on,
You just keep me hanging on.
                                                        - Lou Reed


 
/HeFo


Grattis till två tvåor

Ni som är pokerintresserade vet att både EPT London och Aruba Classic avgjordes i helgen, och till min stora glädje så tog två av de mest sympatiska svenskarna hem varsin andraplats och a shitload of cash medans en annan käkade kinamat framför TVn.

Det finns nog ingen spelare jag unnade en klonk mer just nu än Johan Storåkers. Den tålmodigaste och tajtaste, och också en av grundarna till vad svensk poker är idag. Självklart höll vi alla tummar och tillhyggen för en vinst, men silverplats och en halv miljon dollar är inte fy skam. Stort grattis vännen!

Michael Tureniecs
uppförsbacke Heads Up igår kväll kunde man fördelaktigt nog se live på nätet. Hans motståndare hade tydligen haft rejält med kortflyt innan HU, och ledde stort när jag knäppte på burken. Micke jobbade hårt och gick genom sitt dominanta spel om Michael Martin vid ett tillfälle, men till slut fick han se sig slagen av jänkaren. Bra kämpat Micke! Spelmässigt ägde du honom...

WP boys!

Är för tillfället boende i Stocksund hos min älskling. Större soffa, större säng och tydligen närmare till jobbet. Vi håller faktiskt på att leta gemensamt boende! Stort som fan, och väldigt spännande. Ni som hatar pluttinuttigt kärleksdravel bör nog ta en paus från min blogg ett tag, för det känns riktigt bra nu... =)

På fredag är det dags för samkväm på Barakademin igen, där Sviten Social Club håller hov allt som oftast. Hoppas självklart på att få se de vanliga nunorna; Phid, Ray, Marcus, Kenneth... Bison ser jag ju i och för sig varje dag ändå, men hans sällskap räknas ju alltid som en lyxvara i fina kretsar. =) Har nog lyckats lura med Ola den här gången också, och om ingenting drastiskt händer så blir det utgång efteråt.

Annars lutar det åt en lugn vecka, ska försöka hitta ett par stövlar med Bengan som smakråd. Tror det var det första inlägget om skor jag gjort i bloggen hittills. Jag kanske tom lägger upp en bild sen... =)

Älska mer!

/HeFo