Bloggers United

Skrev ett inlägg i Valteregos blogg om att det vore intressant om ett urval av pokerbloggarna skrev ett inlägg tillsammans. Tog exemplet jag, Valterego, Norinder, Glimne och Lina... resultatet skulle kanske se ut såhär:


Jaha, nu har ännu en tuttsajt kletat ner pokern och förra veckan förlorade jag hela rullen på 16-korts-kina. Gårdagen speglade helt klart det fundamentala i pokerns själ, då jag träffat 20 heta pokernamn över en lunch och alla var överraskande nog jättetrevliga. Fast egentligen är hela bunten fiskar som lånat pengar av mamma och inte ens vågar använda sitt riktiga namn. TILT! Historiskt sett har de djärva proffsen ändå dominerat borden med sina fruktade blickar och stora markerstaplar, och vore det inte för att Louis Vitton precis släppt sin höstkollektion (måste ha!) skulle jag utmana eliten anyday! *s*

Vad tror ni? Succé?

Det där fattar ju inte ni normala läsare ett dyft av, så jag passar på att berätta lite om verkligheten också. 

Ikväll ska jag klä upp mig till tänderna och gästa Radiogalan. Efter mina dryga tio år i radiobranschen tycker jag fortfarande att det är kalastrevligt att träffa gamla kollegor och insupa atmosfären kring världens roligaste mediekanal. Med en fullspäckad arbetsdag framför mig i morgon bör jag nog ta det ganska lugnt, men något säger mig att Anders kommer att få hem en redigt mysig tjej i natt...

Tjuren från Lund är på besök i Hufvudstaden i morgon, och då blir det Casinot och lite skitsnack i vanlig ordning. Tur att man får vila upp sig i helgen... eller?

Over and out för idag. Älska varandra!

/HeFo


Kommentarer
Postat av: Valterego

"då jag träffat 20 heta pokernamn över en lunch och alla var överraskande nog jättetrevliga"Det måste väl vara branschpajasen va?

Postat av: Lina

Klockrent!!Hoppas festen var skoj!

2008-09-26 @ 00:26:03
Postat av: HeFo

Valter: Vi är alla pajasar.Lina: Jo det var okej. Inte lika kul idag dock... ;)Kram på er!

2008-09-26 @ 02:21:18
Postat av: Valterego

HeFo: Jo, det blir allt mer tydligt :-) Skönt att inte vara ensam längre.

2008-09-26 @ 08:52:20
URL: http://www.valterego.se
Postat av: theadmin

Asskön blogg! Ett gott flin förlänger ju som bekant lite allt möjligt..

2008-09-26 @ 13:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback